• Acıbadem Quality

  Highest quality medical and surgical care to all patients.
  Acıbadem
 • Acıbadem International

  leading healthcare institution.
  Acıbadem International
 • Acıbadem International

  leading healthcare institution.
  Leading healthcare institution
 • Acıbadem International

  Integrated healthcare services network.
  Acıbadem
 • Highest quality medical and surgical care to all patients.

  Highest quality medical and surgical care to all patients
 • internationally accredited Hospitals group

  Internationally accredited Hospitals group
 • The most valued private healthcare services

  Comprehensive diagnostic and treatment services by highest calibre health care professionals.
  Acıbadem
Previous Next

Reproduktivna medicina i neplodnost

Procenjuje se da 1 od 7 parova širom sveta imaju problem sa neplodnošću. Neplodnost ima duboke psihološke i socijalne posledice, a danas postoje tretmani koji obećavaju pomoć pri ispunjenju vašeg sna da imate dete.

Acibademov Centar za reproduktivnu medicinu i neplodnost nudi integrisan, zasnovan na dokazima, pristup dijagnozi i lečenju neplodnosti, a naš saosećajni tim će vam pomagati kroz svaki korak ovog iskustva!

Obiman proces testiranja i evaluacija vrši se precizno identifikujući reproduktivne probleme i osmišljanjem rešenja na odgovarajući način. Jedno od tih rešenja je vantelesna oplodnja (IVF) i posvećenost inovacijama, Acibademovi reproduktivni specijalisti rade sa vrhunskom tehnologijom za IVF, a postizanje uspeha je daleko veće nego pre. Potpomognuta reprodukcija se vrši u tandemu sa preimplantacijom genetske dijagnoze za otkrivanje genetskih bolesti u ranom embrionu pre implantacije i trudnoće. Primarni cilj je da se spreči prenos genetskih uslova koji izazivaju ozbiljne bolesti kod dece od roditelja koji boluju od bolesti ili su nosioci. Acibademova laboratorija za genetsku dijagnozu je regionalno poznati centar, opremljen najsavremenijom tehnologijom i stručnim kadrom.