• Highest quality medical and surgical care to all patients.

  Highest quality medical and surgical care to all patients
 • Acıbadem International

  leading healthcare institution.
  Acıbadem International
 • Acıbadem International

  leading healthcare institution.
  Leading healthcare institution
 • Acıbadem Quality

  Highest quality medical and surgical care to all patients.
  Acıbadem
 • internationally accredited Hospitals group

  Internationally accredited Hospitals group
 • Acıbadem International

  Integrated healthcare services network.
  Acıbadem
 • The most valued private healthcare services

  Comprehensive diagnostic and treatment services by highest calibre health care professionals.
  About Acıbadem
Previous Next

Acıbadem ukratko

Acibadem je vodeća institucija za pružanje privatnih zdravstvenih usluga u Turskoj od 1991. Pružamo sveobuhvatne dijagnostike i usluge lečenja zapošljavanjem zdravstvenih profesionalaca najvišeg kalibra, korišćenjem vrhunske medicinske tehnologije, snažne infrastrukture i JCI* akreditovanih medicinskih standarda. Poslujemo sa 16 opštih bolnica sa punom uslugom i 11 ambulanti. Sa timom od 2.200 lekara, 3.500 medicinskih sestara i 6.500 ljudi kao pomoćnog osoblja.

Acibadem je zapravo integrisana mreža zdravstvenih službi koje nude usluge van bolnice: Acibadem upravlja projektom dizajna, konstrukcije i priprema ključne bolničke projekte u Turskoj i inostranstvu. Acibadem osiguranje obezbeđuje zdravlje, životno osiguranje i TPA** usluge. Mobilni Acibadem pruža zdravstvene usluge na putu, kod kuće, u kancelariji, u udaljenim industrijskim zonama, kao i konvencionalne hitne evakuacije, ambulantne i telemedicinske usluge. A – Plus omogućava pružanje usluga kao što su ugostiteljstvo, pranje i čišćenje u bolnicama svih veličina. Acibadem laboratorije obezbeđuju najveći spektar laboratorijskih usluga uključujući genetiku, patologiju, čuvanje matičnih ćelija i krvi iz pupčane vrpce. Konačno, Acibadem Univerzitet je posvećen brizi i stručnosti Grupe medicinskog sektora za obuku i obrazovanje budućih genereacija zdravstvenih radnika, preko svog medicinskog fakulteta, obuke za medicinske setre i administrativnih škola.

Acibadem je sada deo šire globalne mreže poznate kao IHH. Međunarodni Zdravstveni Holding (International Healthcare Holdings – IHH) je zajednička investicija Malezijske Kazanah, Japanske Mitsui i Turske Ajdinlar porodice od januara 2012. Posluje sa širokom mrežom bolnica i klinika u Maleziji, Singapuru, Indiji, Kini i Brunejima, takođe vodi IMU – Međunarodni medicinski Univerzitet u Maleziji. Od jula 2012. IHH je zajednički navedena u Kuala Lumpur i Singapurskoj berzi i druga je po veličini kompanija zdravstvene zaštite na globalnom nivou po tržišnoj kapitalizaciji. IHH planira da raste u Indokini, jugoistočnoj Aziji, kao i na Balkanu, bivšem Sovjetu i Bliskom istoku.

Acibadem je referentni centar za mnoga složena lečenja koja zahtevaju naprednu tehnologiju i iskustvo. Imamo 5 centara za rak (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), 10 za negu srca (pedijatrijsku i kardiologiju za odrasle, kardiohirurgija), 9 za neplodnost (IVF), 5 za transplantaciju (jetra, bubreg, koštana srž), 3 za kičmu i zglobove, 1 za sportsku medicinu, 6 za nuklearnu i 3 za robotsku hirurgiju. Centri imaju nacionalnu i svetsku reputaciju i služe se svojim najnovijim tehnološkim sredstvima i visoko cenjenim lekarima.