• Acıbadem International

  Integrated healthcare services network.
  Acıbadem
 • internationally accredited Hospitals group

  Internationally accredited Hospitals group
 • The most valued private healthcare services

  Comprehensive diagnostic and treatment services by highest calibre health care professionals.
  About Acıbadem
 • Acıbadem International

  leading healthcare institution.
  Leading healthcare institution
 • Acıbadem International

  leading healthcare institution.
  Acıbadem International
 • Highest quality medical and surgical care to all patients.

  Highest quality medical and surgical care to all patients
 • Acıbadem Quality

  Highest quality medical and surgical care to all patients.
  Acıbadem
Previous Next

Acıbadem ukratko

Acibadem je vodeća institucija za pružanje privatnih zdravstvenih usluga u Turskoj od 1991. Pružamo sveobuhvatne dijagnostike i usluge lečenja zapošljavanjem zdravstvenih profesionalaca najvišeg kalibra, korišćenjem vrhunske medicinske tehnologije, snažne infrastrukture i JCI* akreditovanih medicinskih standarda. Poslujemo sa 16 opštih bolnica sa punom uslugom i 11 ambulanti. Sa timom od 2.200 lekara, 3.500 medicinskih sestara i 6.500 ljudi kao pomoćnog osoblja.

Acibadem je zapravo integrisana mreža zdravstvenih službi koje nude usluge van bolnice: Acibadem upravlja projektom dizajna, konstrukcije i priprema ključne bolničke projekte u Turskoj i inostranstvu. Acibadem osiguranje obezbeđuje zdravlje, životno osiguranje i TPA** usluge. Mobilni Acibadem pruža zdravstvene usluge na putu, kod kuće, u kancelariji, u udaljenim industrijskim zonama, kao i konvencionalne hitne evakuacije, ambulantne i telemedicinske usluge. A – Plus omogućava pružanje usluga kao što su ugostiteljstvo, pranje i čišćenje u bolnicama svih veličina. Acibadem laboratorije obezbeđuju najveći spektar laboratorijskih usluga uključujući genetiku, patologiju, čuvanje matičnih ćelija i krvi iz pupčane vrpce. Konačno, Acibadem Univerzitet je posvećen brizi i stručnosti Grupe medicinskog sektora za obuku i obrazovanje budućih genereacija zdravstvenih radnika, preko svog medicinskog fakulteta, obuke za medicinske setre i administrativnih škola.

Acibadem je sada deo šire globalne mreže poznate kao IHH. Međunarodni Zdravstveni Holding (International Healthcare Holdings – IHH) je zajednička investicija Malezijske Kazanah, Japanske Mitsui i Turske Ajdinlar porodice od januara 2012. Posluje sa širokom mrežom bolnica i klinika u Maleziji, Singapuru, Indiji, Kini i Brunejima, takođe vodi IMU – Međunarodni medicinski Univerzitet u Maleziji. Od jula 2012. IHH je zajednički navedena u Kuala Lumpur i Singapurskoj berzi i druga je po veličini kompanija zdravstvene zaštite na globalnom nivou po tržišnoj kapitalizaciji. IHH planira da raste u Indokini, jugoistočnoj Aziji, kao i na Balkanu, bivšem Sovjetu i Bliskom istoku.

Acibadem je referentni centar za mnoga složena lečenja koja zahtevaju naprednu tehnologiju i iskustvo. Imamo 5 centara za rak (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), 10 za negu srca (pedijatrijsku i kardiologiju za odrasle, kardiohirurgija), 9 za neplodnost (IVF), 5 za transplantaciju (jetra, bubreg, koštana srž), 3 za kičmu i zglobove, 1 za sportsku medicinu, 6 za nuklearnu i 3 za robotsku hirurgiju. Centri imaju nacionalnu i svetsku reputaciju i služe se svojim najnovijim tehnološkim sredstvima i visoko cenjenim lekarima.